utorak, 6. lipnja 2017.

S bebom na vjenčanju



Vjenčanje i beba od 5 mjeseci. Zvuči zabavno? Mora da si mazohost.

Ali, imam čarobnu formulu, a ona se u našem slučaju zove Bazzinga. Dakle, tko je izmislio nosiljke za bebe, spomenik bi mu trebalo dignuti, a isti zaslužuje i divna ženskica koja u svojoj radioni šiva jos divnije nosiljke i zahvaljujući kojoj smo, zajedno s bebom, bili glavni denseri na plesnom podiju. Satima!

Stvarno. Bili smo cak i u 'tunelu'. Nemamo ni jednu fotku toga, jer smo bili zauzeti čaganjem, a ne fotkanjem, Vidi kako smo super (dok smo još bili pristojni, mirišljavi i čedni).



Osim fantastične nosiljke (tu je možeš vidjeti u punoj ljepoti) u kojoj je malac zaspao nakon 5 minuta, druga bitna stavka kod pirovanja s bebom je - cica. To jest dostupnost iste, tako da napokon imaš opravdan razlog za izbacit svoje bujno dojiljačko poprsje na izvolte. I onda kad on izvoli, samo izbaciš sisu van... ovako.




I nije ti naravno bed, kad se oko tebe koke nedojilje i onako još više razbacuju sisama u fensi haljinama. Plus, ako ti nije prvo, iz iskustva znaš da će se tvoje ispuhati za par mjeseci, pa dok jos imaš nešto za pohvalit se, nek se vidi raskoš.

Plesali smo do sitnih noćnih sati, mali Cicachu je povremeno tankao, uglavnom šarmirao ljude i najviše spavao, a da ne misliš da je bilo sve baš tako savršeno reći ću samo da je moja crvena haljina neposredno nakon ove fotke dobila originalan detalj u obliku rigoleto mlaza mog drugorođenog, a MM-ova košulja ih ima čak nekoliko.

Može bit da imamo budućeg modnog dizajnera u obitelji.

PS MM je dva dana nakon pira zaključio da ga bole noge 'jer su mu cipele dale svoje'. Nosio ih ravno 5 puta. Nije mu palo na pamet da je stvar možda u 8 kila dodatnog tereta koje je prtio tijekom đuskanja... Ili možda je. Svejedno neće dobiti nove cipele.

PPS Ako si sad misliš 'gle ovih namontiranih kako su fensi, sigurno imaju vojsku baka, spremačica i kuharica iza sebe, ja ne stignem ni kosu oprati', samo pročitaj ovo. Bit će ti lakše, obećajem.

Nema komentara:

Objavi komentar