četvrtak, 14. ožujka 2013.

Do savršene linije u 13 lakih koraka

 Čudotvorni pojas! Staviš ga i imaš 15 kila manje! Čudesna čokolada - jedeš je i mršaviš, makar pojela i kilo svinjetine i teglu majoneze! Nevjerojatne tenisice - obuješ ih i rit ti je odma' 10 godina mlađa, a struk k'o u one susjedove anoreksične ljubavnice! A ako nazovete odmah dobit ćete i ovu krasnu letvu za lupat' se po glavi jer ste nasjeli na ovu reklamu - i sve to za 999,99!

E da, reklame koje uključuju mršavljenje bilo koje vrste odjednom kao da vrište sa svih strana. I vidi vraga, baš u vrijeme kad izvlačimo kupaće iz ormara, i to u polumraku i na pristojnoj udaljenosti od ogledala da nas šlag ne trefi od viđenog... Pa kad svi već pametuju oko dijeta i mršavljenja rekoh, što ne bi i ja. Evo kako sam u 13 lakih koraka došla do savršene linije!
1. Nađite si nekog tko će vam napraviti dijete. Vrijedno i naporno radite na bebi i za plodnih i za neplodnih i za svih ostalih dana, po mogućnosti tri puta dnevno, uz mnogo znojenja.
2. Prvo tromjesječje će vam i onako stalno biti zlo pa nećete ništa jesti. A i ono što pojedete moglo bi samovoljno izaći istim putem kud je i ušlo.
3. Druga dva tromjesječja gledajte kako se širite i veselite se, jer to je beba i višak vode koji  ćete uskoro izbaciti!
4. Porod - rodite bebu i izbacite višak vode, odma' ste 10-ak kila lakši.
5. Oporavak, 24/7 dojenje i nesanica (min. 30 do 60 dana) - i riješili ste se još barem 5 kila.

E, ako ste sve navedeno odradili, sad tek slijede pravi izazovi! Samo hrabro!
6. Aerobna vježba (zagrijavanje): uspavajte bebu uz hopsanje na glazbu po izboru. Ponoviti min. 30 minuta 3x dnevno. Paziti na disanje i ne se živcirati.
7. Za zadnju ložu i gluteus maximus - s bebom u rukama skupljati igračke sa poda. Pokupiti minimalno 15 igračaka, a onda dati bebi da ih ponovo porazbaca i ponoviti vježbu još beskonačan broj puta. Paziti na disanje i ne se živcirati.
8. Za bicepse, kvadricepse, leđne mišiće i čvrste cice: podignuti bebu s poda/iz krevetića/sa kauča/iz vrtića - ponoviti sto puta na dan. Paziti na disanje i ne se živcirati.
9. S nemirnom bebom u naručju (ili nosiljci/marami) otići u dućan po povrće za kašicu. Usput kupiti 5 kila krumpira, kilo jabuka, wc papir, deterđent za suđe, hranu za psa i gnojivo za biljke. Zajedno s bebom sve uspješno donijeti na četvrti kat. Paziti na disanje i ne psovati mater glupači koja je odlučila živjeti u zgradi bez lifta (dakle sebi).
10. Aerobna vježba za napredne vježbače: trčati za bebom koja je upravo propuzala/prohodala. Ponavljati svaki dan, beskonačno.
Za još naprednije vježbače: ponoviti gornju vježbu, ali uz zaigranog kućnog ljubimca. Paziti na disanje i ne se živcirati.
11. Istezanje (obavezno na kraju svake vježbe) - pokušati dohvatiti komadiće hrane i/ili igračke koje je beba bacila u kut iza kauča. Ispružiti se maksimalno za hranom/igračkama, duboko disati i suzdržati se od psovanja ako vam ne uspije iz prve. Za napredne vježbače - usput oprati pod ispod kauča. Paziti na disanje i ne se živcirati.
12. Između i/ili tijekom svih gornjih vježbi dojiti! Također, dojiti i noću! Paziti na disanje, po mogućnosti meditirati!
13. Povećavati opterećenje iz mjeseca uz mjesec, kako beba postaje teža.
Primjetit ćete da u ovih 13 lakih i brzih koraka do linije iz snova nigdje ne spominjem prehranu. To je zato što u ovoj čarobnoj kuri mršavljenja možete jesti sve! Da, dobro ste čuli, sve! Kad stignete, naravno. AKO stignete. Bonus savjet: za međuobrok uvijek možete pojesti ostatke bebine kašice.

VAŽNA NAPOMENA: Tijekom kure mršavljenja nikako nemojte prihvatiti ničiju pomoć, sve kućanske poslove i obaveze odradite sami. Usput oličite hodnik, speglajte zavjese i prekopajte vrt. Promijenite gumu na autu i ulje u kočnicama. Ojačajte um višemjesečnim nespavanjem, a za relaksaciju se upišite na krav magu, napredni tečaj thai boa ili džuda. Ako ni nakon šest mjeseci ne vidite željene rezultate, počnite ispočetka, od vježbe 1. Nastavite dalje kako je navedeno, samo sa dvoje djece.

Sretno!

Nema komentara:

Objavi komentar